L'assessorament laboral
que vostè necessita
a LLeida

{ Assessoria per a pimes i autònoms } { Assessoría per treballadors }

Oferim assessorament laboral i legal orientat a petites i mitjanes empreses, autònoms i particulars de la província de Lleida i voltants. D’una forma transparent i propera.

Eva Ramon {

Assessorament laboral per empreses i autònoms

Servei de gestió administrativa per a empreses i autònoms a Lleida

A Eva Ramon treballem al costat dels nostres clients en el seu dia a dia, ajudant-los a créixer.

 

La nostra filosofia professional és acompanyar, als nostres clients, en la gestió administrativa de les seves empreses en l’àmbit laboral. Ens esforcem en conèixer-los, per poder oferir el que cadascun necessita, amb un objectiu clar, complir tots els requisits legals i normatius vigents en cada moment en matèria laboral.

 

La seva confiança, és la nostra premissa, l’honestedat és el segell del nostre assessorament, és la base de la nostra relació professional.

{ Acompanyem a pimes i autònoms
en el seu dia a dia }

Eva Ramon com a advocada laboralista, l’assistirà i representarà en qualsevol tipus de procediment judicial davant la Jurisdicció Laboral.

 

Procediments ordinaris declaratius, Reclamació de Quantitat, Acomiadaments, sancions, Tutela de drets fonamentals, Vacances, Mobilitat geogràfica, modificacions substancials de les condicions de treball, Accidents de Treball, Recàrrec de Prestacions per falta de mesures de seguretat.

Assessorament jurídic laboral per a empreses i autònoms

Servei d'assessorament legal, assistència i representació per a procediments judicials

Necessites una advocada laboralista a Lleida?
Des de la nostra assessoria legal a Lleida, duem a terme la defensa legal per processos de conciliació laboral, reclamacions prèvies davant l’administració, demandes per acomiadaments i sancions, demandes de reclamació de quantitat, incapacitats, etc.
Concertar visita Trucar ara

Assessorament laboral per treballadors/es

Assessorament personalitzat per a treballadors de tots els sectors.

A Eva Ramon t’oferim assessorament laboral perquè puguis prendre les decisions importants amb una gran dosis de tranquil·litat i seguretat.

 

Com a professionals, intentarem buscar la millor proposta per les teves inquietuds laborals, amb la conciliació i l’acord com a premissa.

 

Eva Ramon, compta amb més de 30 anys d’experiència com assessora legal en l’àmbit laboral. El nostre bagatge ens permet afrontar les situacions que ens puguis plantejar, amb seguretat i una gran dosis de realisme.