Eva Ramon

“La proximitat i l’eficiència
com a premissa”

Eva Ramon Despatx Laboralista fundat l’any 2013.

El despatx obre les portes amb un objectiu clar: oferir un servei d’assessorament jurídic legal en l’àmbit laboral, proper, eficient i adaptat a les necessitats de pimes i autònoms, i treballadors de la ciutat de Lleida i rodalies.

Gràcies a l’experiència adquirida en el camp professional, per una trajectòria de més de 30 anys com a advocada, oferim un servei d’assessorament legal en l’àmbit laboral adaptat a la necessitat de cada client.

Eva-RAmon-Asesoria-en-Lleida

El nostre equip té una trajectòria professional de més de 30 anys en assessorament empresarial, havent-se especialitzat en dret laboral.

 

La nostra filosofia professional és l’acompanyament en la gestió administrativa de les seves empreses en l’àmbit laboral. Ens esforcem en conèixer-los, per poder oferir el que cadascun necessita amb un objectiu clar: complir tots els requisits legals i normatius vigents en cada moment en matèria laboral.

 

La nostra atenció és personalitzada i no està basada en la dimensió de les empreses, sinó en les necessitats que puguin tenir cadascuna d’elles. Tenim una àmplia experiència en multitud de sectors empresarials.

La seva confiança és la nostra premissa, l’honestedat és el segell del nostre assessorament, és la base de la nostra relació professional.

 

Perquè les pymes són el motor de l’economia, volem estar al seu costat. És per això que durant tots aquests anys ens hem especialitzat en la gestió del dia a dia.

 

A Eva Ramon Despatx Laboralista, treballem amb els nostres clients en el seu dia a dia, oferint solucions d’assessoria laboral que facilitaran la gestió de la seva empresa.

 

Eva Ramon l’assistirà i representarà en tota classe de procediments judicials davant la Jurisdicció Laboral.

Ubicats
al cor de Lleida

Els nostres despatx compta amb una ubicació privilegiada en un dels edificis més emblemàtics de centre de l’ciutat de Lleida.

Despacho de abogados en lleida 1

Estàs pensant en contractar o canviar d'assessoria a Lleida?

Descobreix els nostres serveis de gestió i assessoria laboral per a pimes i autònoms.

Concertar visita Trucar ara